Utestue som byggesett

Utestue som byggesett

Er du en av de mange som lengter etter å få opp en elegant utestue på uteplassen din? Hos mange forblir drømmen en drøm ganske lenge, enten på grunn av kostnader eller lite kunnskap om produktet. En utestue levert som byggesett er både kostnadsbesparende og engasjerende. Du kan montere opp utestuen din helt selv - og få et flott resultat du kan være stolt av!  Utestuer blir stadig mer populære, og flere og flere investerer i uteplassen. Et valg som gir stor hverdagsglede i en ellers hektisk hverdag. 

Hvilken utestue skal jeg gå for?

Er du klar over hvor mange gode fordeler du får ved å velge en utestue på standardmål? Det finnes mange utestuer på markedet, og prisene er svært varierende. Skal du ha den laget på skreddersydde spesialmål, vil prisen bli tilsvarende høyere. En tilpasning til mer spesielle mål betyr nemlig også en økt kostnad.
Om du er heldig å ha plass til en utestue på standardmål, kan du komme veldig godt ut av det prismessig. Det finnes gode utestue byggesett som gir deg et svært godt produkt til en veldig god pris. 

Pergolux Utestue byggesett

Innsparte kostnader

Mange utestuer kan være kompliserte å montere, og du kommer ikke utenom en ekstra kostnad for å få fagfolk til å sette den opp. Det finnes likevel utestuer hvor fokus på smarte og intuitive løsninger gjør det mulig for vanlige folk uten spesiell fagkompetanse å montere selv.  Dette er mer vanlig for utestuer som leveres på standardmål, hvor det heller ikke er behov for vanskelige tilpasninger. På den måten sparer du også inn monteringskostnader, og får din elegante utestue til en veldig god pris. 

Enkel montering 

Når du bestiller et utestue byggesett, får du levert rammeverk og glass som du trenger for å montere en komplett utestue. Finn frem drill og trappestige og ta gjerne med en god venn til å gjøre monteringen gøy og engasjerende.

Det er vanlig å starte med rammeverk og tak som festes til husveggen, for deretter å sette inn glass på sider og i front. Ved smarte og intuitive løsninger på et utestue byggesett så trenger ikke monteringen å være særlig vanskelig eller tidkrevende.

Et pergola byggesett er et enda mindre tidkrevende prosjekt som er et godt alternativ dersom du foretrekker en frittstående uteromsløsning. Der kan du ha fleksible lameller i taket, og på alle sidene kan du bruke samme glassvegger som ved utestue. Med skyvbare glassvegger kan du enkelt åpne opp på varme sommerdager, og lukke igjen når du vil sitte skjermet fra vær og vind. Det er enkelt og populært å montere opp gode varmelamper som gjør det behagelig å oppholde seg i utestuen også på kaldere dager.

Pergolux Crystal Utestue byggesett

 Pergolux Utestue byggesett

Eierfølelse til eget produkt

Lite slår følelsen av å se et lekkert resultat som du vet du kommer til å ha stor glede av, og vite at du selv har stått for monteringen. Det gir en ekstra eierfølelse og kjærlighet til produktet, og du kan være stolt av jobben du har gjort. Om du skulle være usikker på noe underveis i monteringen, kan du raskt kontakte leverandør som kan hjelpe med tips eller forklaringer. Det er da klart en fordel om produktet er kjøpt hos noen som har spesialkompetanse på den typen produkter.

Pergolux Crystal Utestue

 

En rimeligere investering

Det er helt tydelig at utestuer er en populær investering som gir en helt ny bruk på uteplassen. De færreste har råd til utestuer som koster mange hundre tusen - men kan du ha den på et fast standardmål, kommer du godt ut av det. Mye av kostnadene med de dyreste utestuene kommer av skreddersømstilpasninger som må gjøres i produksjon, samt montering av produktet av fagpersoner. Med et utestue byggesett unngår du disse kostnadene, og langt flere har dermed muligheten til å oppfylle drømmen om en egen utestue. 


Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 7.199 kr Normal pris 8.995 kr Spar 20%
Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 28.879 kr Normal pris 38.000 kr Spar 24%
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
Salg
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 17.359 kr Normal pris 21.700 kr Spar 20%
Salg
PERGOLUX Screen S2
fra 9.920 kr Normal pris 12.400 kr Spar 20%