Pergola byggesett | Oppfyll hagedrømmen din med en pergola

Pergolux Pergola byggesett 3x3 antrasitt

Den unike PERGOLUX pergola er designet av norske designere og kvalitetssikret av norske ingeniører. Pergolaen er enkel å montere og kommer som et pergola byggesett. I motsetning til en pergola i treverk er en pergola fra PERGOLUX helt vedlikeholdsfri og utrolig enkel å montere! 

Hvorfor pergola?

Ordentlige livsnytere setter pris på de små, fine tingene i hverdagen og søker maksimalt utbytte av det som betyr noe for dem. De lune sommerkveldene hvor grillmaten putrer på grillen mens fuglene kvitrer i bakgrunnen. Familien er samlet til en hyggelig grillkveld, men det eneste som bremser på stemningen er regnet som begynner å dryppe på borddekkingen og på den deilige maten.

For ikke å nevne potensialet i de stemningsfulle høstkveldene når mørket kommer sivende. Høstmånedene kan virke mørke og lange og du får ikke glede av uteplassen din, regnet og den sure vinden hindrer deg i å sette foten utenfor døren. Hvorfor ikke gjøre noe med det og få maksimalt utbytte av både sene sommerkvelder og mørkere ettermiddager? En PERGOLUX pergola åpner opp en ny verden for deg og dine nærmeste.

3x3 pergolux pergola byggesett i antrasitt på takterrasse med koselig belysning

Monteres for å bruke uteplassen din HELE året

Det er befriende å kunne dekke bordet under tak av en pergola, hvor du kan sitte ute hele kvelden uten å måtte ta hensyn til regn og vær. Ikke bare på sommeren eller på regnfrie dager - like så mye på de regnfulle høstkveldene. Det er svært enkelt å bygge pergola fra PERGOLUX. Den kommer som pergola byggesett og du setter den enkelt sammen selv. Når du har montert den, har du en pergola du vil få glede av hele året! Selv når lamellene står åpne, har du en magisk innrammet sone. Lyslenker, lykter, varmelampe og bålpanne setter stemningen for deg og dine venner til å bruke uteplassen hver dag.

Hva kan jeg bruke min PERGOLUX Pergola til?

Kun fantasien setter grenser for hvordan du kan bruke pergolaen til opplevelser du setter pris på. Våre kunder er dem med sans for uteplassen og de gode øyeblikkene i hverdagen.

 • Måltider med familie og venner 
 • Spillkveld 
 • Utekino 
 • Rekreasjon 
 • Kaffebesøk 
 • Trening 
 • Bursdagsfest
 • Hobbyverksted 
 • Bar
 • Bålkos

Derfor er pergola byggesett en smart investering

Vi i PERGOLUX brenner for at flere skal få muligheten til å ha en pergola i sin egen hage. Å investere i en komplisert pergola i de høyeste prisklassene er et urealistisk ønske for de aller fleste. Derfor har vi lansert Pergolux pergola som gir deg muligheten til å investere i uteplassen, de fine øyeblikkene og hverdagen din, uten å måtte investere hele lommeboken. Vi tilbyr mange forksjellige sikre betalingsmetoder - blant annet Klarna sin delbetaling, hvor du kan betale så lite som ca. 900kr/mnd. for din helt egen pergola.

Pergolux pergola byggesett med spilevegg i solnedgang

Må man være håndverker for å montere PERGOLUX Pergola byggesett? 

Absolutt ikke! Ved å bygge pergola som PERGOLUX leverer, medfølger en brukervennlig monteringsveiledning og tydelige monteringsvideoer slik at du enkelt kan montere pergola byggesettet selv. Slik kan du raskt og enkelt forbedre uteplassen din betydelig, og få en stemningsfull og innrammet sone. Vårt pergola byggesett gir deg fordeler som; 

 • Kort leveringstid 
 • Enkel selvmontering, du kan dermed spare monterings kostnader 
 • Utviklet for å passe det norske klima 
 • Produsert i det slitesterke materialet aluminium (pulverlakkert)
 • Øker verdien på din uteplass 

Slik monterer du enkelt din PERGOLUX Pergola 

I disse videoene ser du enkelt stegene for å bygge din pergola fra PERGOLUX.

Derfor bruker vi aluminium som materiale 

Flere tusen nordmenn velger å forlenge sommeren ved å bygge pergola. Det mange er opptatt av, er vedlikehold av produktet. Et byggesett fra PERGOLUX kommer i pulverlakkert aluminium. Dette gjør at produktet tåler å stå ute om vinteren og vil ikke ruste. Aluminium er et slitesterkt materiale som i motsetning til treverk ikke vil råtne eller ta skade av normal kulde og varme som ikke kommer fra ytre påvirkning. Ønsker du å lese mer om hvorfor vi har valgt å produsere våre pergola i aluminium, kan du lese mer her.

PERGOLUX pergola passer derfor ypperlig på norske uteplasser. Den setter et lekkert design på uteplassen med sitt stilrene og moderne uttrykk og gir deg store muligheter for hverdagsidyll. 

Pergolux crystal utestue innglasset byggesett

PERGOLUX Økosystem

En stor fordel med å invistere i en pergola fra PERGOLUX er at den er en del av et økosystem med et mangfold av tilleggsprodukter. Det vil altså si at du kan ettermontere alt fra glassvegger til spilevegger på din pergola - som gir deg muligheten å personalisere din pergola til å passe akkurat den stilen du ønsker å gå for. Du kan ettermontere følgende produkter på din PERGOLUX pergola:

PERGOLUX screens for sol / vindskjerming

PERGOLUX Screens kommer i to forskellige varianter. Vanlig screen uten zip-funksjon vil fungerer utmerket som solskjerming - og vil også kunne hindre innsyn, uten å ødelegge helt for utsikten. Screens med zip-funksjon kommer derimot med ekstra glidelås på siden og vil derfor sitte fast langs skinnene. Dette gjør at den egner seg spesielt godt mot vind, i tillegg til at den skjermer mot sol og innsyn.

PERGOLUX Glassvegger

Våre glassvegger kommer i tre forskjellige varianter, som gjør at du fritt kan velge ønsket stil og funksjon. Vi tilbyr både skyveglass med eller uten rammer - som fungerer utmerket som skyvedører til din pergola. Vi tilbyr også muligheten for fast glass. Uansett hvilke varianter du velger å gå for - er glassvegger et utrolig stilig tillegg til din pergola!

PERGOLUX Spilevegger

Våre kvalitetesspilevegger er håndlaget av norske tømrere og er et utrolig flott stilelement til din pergola. Spileveggen leveres delt opp i lameller - og er meget enkle å montere på pergolaen din.

PERGOLUX Varmelampe

Med vår helt egen PERGOLUX varmelampe kan du holde varmen under pergolaen uansett vær! Den kommer både i antrasitt og hvit, og kommer i styrkene 1500 og 2000 Watt. 

PERGOLUX LED-lys (Ny lansering - kommer i løpet av sommeren 2022)

Ta det neste steget mot din drømmeuteplass og bestill en pergola med tilbehør i dag! 


Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 7.199 kr Normal pris 8.995 kr Spar 20%
Utsolgt
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 28.879 kr Normal pris 38.000 kr Spar 24%
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
Salg
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 17.359 kr Normal pris 21.700 kr Spar 20%
Salg
Pergolux LED lys, RGB, varm og kald hvit
PERGOLUX LED-Lys S1
fra 2.629 kr Normal pris 3.500 kr Spar 25%