PERGOLUX erfaring

Her er en oversikt over hvilken erfaring kundene til PERGOLUX har om bedriften. Denne siden er automatisk generert av judge.me. Alle omtalene markert med "bekreftet kjøper" er manuelt verifisert av judge.me.
Based on 386 reviews
82%
(318)
16%
(62)
1%
(5)
0%
(0)
0%
(1)
Pergola 3×3m

Rask levering og fornøyd med pergola så langt,virker solid.
Slet litt med smådetaljer i bruksanvisning,men kom i mål.

H
PERGOLUX Pergola
Håvard Horn
Godt fornøyd

God kvalitet og smarte løsninger. Meget dårlig bruksanvisning som følger med, men man finner ut av det. Mye bedre bruksanvisning på nettsiden. Fikk god hjelp via chatt og telefon.

M
PERGOLUX Pergola
Martin Andresen
Topp kvalitet

Har montert 3x4 pergola på terrassen. Byggekvaliteten er super og det er en virkelig stødig og solid pergola. Som flere har nevnt er monteringsanvisning i dårligste laget, men ikke problem å følge.

G
PERGOLUX Pergola
Gjert Gjertsen
Bra produkt - unøyaktig monterings-beskrivelse

Denne pergolaen på 3x3 er flott og staselig. Det virker som om konstruksjonene er solid - den passer fint for oss. I forhold til prisen er vi så langt godt fornøyd.

Monteringen ble litt unødvendig trøblete fordi monterings-beskrivelsen inneholder feil og er lite informativ. Burde også vært noen tips og triks.

R
PERGOLUX Pergola
Rune Grothaug
Super pergola

Flott pergola som ser ut til å være konstruert smart og solid. Veldig fin finish og bra pakket. Enkel montering!

K
PERGOLUX Pergola
Ken Roy Tømmerbakk
Lett å montere selv alene

Kjempe fornøyd med pergola som jeg monterte alene.

K
PERGOLUX Pergola
Kåre Lea
Superfornøyd med vår nye uteplass

Vi har en solrik men vindutsatt veranda. En 4x4 pergola med zipscreens passer derfor perfekt hos oss. Vi har nå endelig fått en uteplass som vi kan anvende fra tidlig vår til sen høst, uavhengig av vind og regn.

Pergolaen virker solid og var grei å montere, men zipscreen var tunge å få opp etter montering. Trodde først at jeg hadde montert dem feil, og brukte en del tid på sjekking og ekstra kontrollmåling. I monteringsanvisningen bør det stå et tips om å bruke silikonspray dersom de er tunge å gå opp. Et slikt tips ville spar meg for en del ekstrajobb.

Alt i alt er vi kjempefornøyd.

L
PERGOLUX Pergola
Leif Kvamme
Flott design, solid kvalitet

Monterte en Pergolux pergola 3x4 meter. Flott design og solid kvalitet. Monteringsanvisning i papir som fulgte med, er ufullstendig og inneholder direkte feil om rekkefølge på montering av horisontale bjelker. Mer Detaljerte / nøyaktige bildeilustrasjoner eller skisser burde utarbeides, for plassering av stormsikring, plassering av medfølgende plastlister, Rett og slett for dårlig. Monteringsvideo på deres hjemmeside er ok, men bør ta for seg trinn for trinn, mer presis/detaljert , og ikke være så «Busy».
Oppsummert, et kvalitetsprodukt som fortjener bedre kvalitet på monteringsanvisning i papirformat, og på nettet.

H
PERGOLUX Pergola
Helge Skjærpe
Pergola 3x4

Veldig fornøyd med produktet. Enkelt å montere med gode tekniske løsninger.

S
PERGOLUX Pergola
Stig Ørnes
Storfornøyd

Flott produkt med høg kvalitet!

R
PERGOLUX Pergola
Roy J Haukedal
Veldig bra

Hei. Vi er veldig fornøyd med pergolaen. Hilsen Roy og Heidi

S
PERGOLUX Screen
Stig Bamberg
Kanon.

Screen fungerer som forventet. Harr fått en ny hverdag.

S
PERGOLUX Screen
Sveinung Bauge
Pergolux Screen

Kjempefornøyd

A
PERGOLUX Pergola
Ali Kardas
Pergola

Endelig på plass super fornøyd bra kundeservice👍

N
PERGOLUX Pergola
Nina Helbekkmo
Den kom opp

Veldig fin pergola og godt fornøyd med resultatet😊. Hadde imidlertid satt stor pris på en bruksanvisning for oss som aldri tidligere har montert en pergola, en slags «montering for dummies».

Særlig savnet jeg detaljer om hvordan gå frem ved kapping av søyler, og hvilken dimensjon trengs for å lage nye gjenger i skruehull. Rask og vennlig hjelp fra kundeservice, men dessverre ikke med riktig informasjon. Et vedlagt gjengeverktøy til kr 39,- til de som vet ved bestilling av søylene må kappes, kan spare mange timer for mottaker.

Pergola med Screens

De nyeste screentypene er mye lettere å få montert enn første generasjon, med gode instruksjoner. Kjempefornøyd.

Å
PERGOLUX Pergola
Åsmund Fodstad
Fornøyd

Produktet hadde dessverre skader på en av tverrliggerne

F
PERGOLUX Screen
Frank ove Engseth
Zip 3 og 4 meter

Ser bra ut så langt. Få en bedre monteringsanvisning så blir det topp. Smør med silikonspray med en gang for å unngå frustrasjon

F
PERGOLUX Pergola
Frank ove Engseth
Pergola 3x4

Har nettop fått satt opp min nye pergola. Veldig fornøyd så langt. Litt mangelfull monteringsanvisning. Små bildeutdrag som var vanskelig å forstå helheten i. Har en nabo som har satt opp maken, måtte over til han å se hvordan han hadde montert. Hadde bruksanvisning vært bedre så hadde jeg gitt 5⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

C
PERGOLUX Sundream
Christian Gerhard Larsen

Fått opp Pergolaen nå og er kjempefornøyd med resultatet. Rask levering. Bestilte med to screens med zip og har fått testet det ut i helgen. Blir nok en screen til på motsatt side av kortsiden.

M
PERGOLUX Sundream
Manoraj Rajasegaram
Pergola Sundream

Fornøyd med sluttresultatet. Vi brukte litt lenger tid enn forventet, men fikk veldig god hjelp av kundeservicen🙂 Ser frem til å legge på screening.

S
PERGOLUX Screen
Sven-Åge
Pergolux Screen

Da var Screen uten zip også montert. Enkelt og greit og veldig fornøyd. Litt mer spent på hvordan man fester Screen på siden med sveiv(dårlig beskrevet om dette i monteringsanvisningen), da jeg nå ser at jeg trenger en der også

S
PERGOLUX Pergola
Sissel Lintho
Pergola 3x3

Vi er veldig fornøyde med vår Pergola. Syns tegningene på monteringsanvisningen er dårlige, men vi fikk den opp med de fleste delene på plass. Vi fant ikke ut hvordan vi skulle montere vindskydd.
Sist helg fikk vi zipscreen som vi bestilte i etterkant.

Flott produkt

Veldig fornøyd med kvalitet og utseende.
Men det er en del mer skruing enn forespeilet i annonsen og ikke lett å forstå bruksanvisning når man kommer til detaljer, så blir bruksanvisningen bedre får dere toppscore.

Fin og praktisk pergola

Jeg er veldig fornøyd med resultatet og gleder meg til mange gode stunder i hagen. Materialene virker solide og av god kvalitet.
Bruksanvisningen var mangelfullt derfor kunne ikke jeg gi 5 stjerner