Derfor bør du velge en pergola av aluminium

3x3 pergolux Pergola antrasitt av aluminium på terrasse

Det finnes mange ulike typer pergola på markedet. Man kan finne alt fra pergola laget av tre eller plastikk, til pergola laget av stål eller aluminium. Når man skal investere i en pergola er det viktig å tenke godt over hva som passer best til uteområdet - og hvor stabilt den vil holde over tid. I dette innlegget vil du kunne lese om hvorfor PERGOLUX har valgt å produsere sine pergola i aluminium.

Hvorfor bør du velge pergola av aluminium?

Det er mange gode grunner til at vi i PERGOLUX valgte å produsere våre pergola i aluminium. Under produktutviklingen av PERGOLUX pergolaen var et av nøkkelfokuset at pergolaen skulle være helt vedlikeholdsfri og at den skulle kunne stå ute hele året. For å kunne realisere dette - måtte vi produsere pergolaene våre i pulverlakkert aluminium. Vi valgte å gå for denne løsningen - tross stigende aluminiumspriser, da vi ønsker å kunne tilby våre kunder det beste produktet på markedet i vår prisklasse. 

Pulvertlakkert aluminum brukes ofte på strukturer som skal stå ute. Pulverbelegget på aluminium bidrar til å øke aluminiumets evne til å motstå korrosjon og rust. Dette gjør at aluminiumet vil kunne stå ute og vil holde seg over lengre tid. Det blir derfor mulig å ha pergolaen stående ute hele året, uten at man må bekymre seg for rust og vedlikehold. 

Dette har vist seg til å være den perfekte løsningen for det nordiske klimaet. Andre løsninger (som for eksempel pergola av tre) vil fort kunne degenere under de røffe forholdene her i norden.

I tillegg til et robust materialet, har våre pergola ekstra store dimensjoner. Dette har vi gjort for å sikre at våre pergola vil kunne holde seg stående under tøffe værforhold. 

PERGOLUX pergola 3x4 antrasitt frittstående av aluminium

Fordeler med PERGOLUX Pergola

PERGOLUX har som mål å være best på pergola i sin prisklasse. For å oppnå dette, har vi hatt en lang og nøye produktutviklingsprosess sammen med vårt søsterselskap UteDesign. Vi ønsket et produkt som skilte seg ut i form av kvalitet, design, stabilitet og i hvor enkel den er å montere. Resultatet ble våre to pergola - PERGOLUX pergola og PERGOLUX skydance. Begge disse er produsert i pulverlakkert aluminium. Et slikt robust materiale kombinert med en robust konstruksjon gir et stabilt produkt som holder seg stødig under tøffe værforhold. 

En annen fordel med å velge en pergola laget av pulverlakkert aluminium er at den er helt vedlikeholdsfri. Pulverlakkert aluminium vil ikke ruste og kan dermed stå ute hele året uten ekstra tiltak. I tillegg til dette er våre pergola designet for å være ekstra enkel å montere. En trenger ikke å være håndverker eller spesielt handy for å kunne montere våre pergola.

Tilleggsprodukter

Våre pergola er designet slik at det alltid er mulig å ettermontere et mangfold av tilleggsprodukter. Du kan altså selv velge hvilke tilleggsprodukter som passer deg best og montere de på din pergola. Vi tilbyr følgende tilleggsprodukter:

 • Screens med/uten zip-funksjon
 • Disse sideveggene fungerer utmerket som solskjerming og for å hindre innsyn. Ønsker du også å skape en ekstra lun sone beskyttet mot vind, kan du bestille screen med zip-funksjon

 • Spilevegger 
 • Ønsker du et ekstra stilfullt alternativ til sideveggene på pergolaen, er spilevegger av tre den perfekte løsningen. Disse kan bestilles enten liggende eller stående, og kan både bestilles for langsiden og for kortsiden. 

 • Varmelamper
 • Vi tilbyr også kvalitets-varmelamper som kommer i begge fargene vi selger våre pergola i (antrasitt og hvit). Disse monteres enkelt på pergolaen og vil fort kunne varme utestedet opp til en komfortabel temperatur. 

 • Glassvegger 
 • Etter stor etterspørsel og nøye utviklling har vi lansert glassvegger som kan ettemonteres på alle våre pergola. Disse er skyvbare, og vil dermed også kunne fungere som en glassdør. Du har også muligheten til å velge fastglass. Dette er et utrolig stilig alternativ for de som ønsker å ramme inn pergolaen men fortsatt ønsker å beholde utsikten. 

 • LED-lys (Ny lansering. Kommer i sommer!)
 • Vi kommer også til å lansere LED-lys som kan monteres på våre pergola. Dette vil løfte pergolaens estetiske kvaliteter og vil beylse uteområdet under pergolaen. 

  Pergolux pergola 3x3 med glassvegger av aluminium

  Når man skal investere i en pergola, er det viktig å ta en helhetsvurdering for å sikre at den passer til uteområdet ditt - og at den vil kunne stå stabilt over en lengre periode. Her i norden kan været være veldig ustabilt, noe som gjør det enda viktigere å sikre at produktet er robust nok til å tåle det. En PERGOLUX pergola er spesielt designet for å kunne tåle det røffe nordiske været, og vil kunne stå ute hele året, uten ekstra vedlikehold.

  Vi har solgt vår pergola til tusenvis av nordmenn over hele landet med veldig gode tilbakemeldinger. Sikre deg en pergola til sommeren du også. Bestill her!


  Salg
  #farge_antrasitt
  PERGOLUX Screen S1
  fra 7.199 kr Normal pris 8.995 kr Spar 20%
  Salg
  #farge_antrasitt
  PERGOLUX Pergola S1
  fra 28.879 kr Normal pris 38.000 kr Spar 24%
  Pergolux varmelampe i antrasitt
  PERGOLUX Varmelampe
  3.600 kr
  Salg
  #variant_skyveglass-uten-ramme
  PERGOLUX Glassvegger S1
  fra 17.359 kr Normal pris 21.700 kr Spar 20%
  Salg
  PERGOLUX Screen S2
  fra 9.920 kr Normal pris 12.400 kr Spar 20%