PERGOLUX i TV2s "Tid for hage 2023"!

PERGOLUX i TV2s "Tid for hage 2023"!

Pergolaer har blitt stadig mer populært de siste årene, og det er ikke uten grunn. En pergola kan være den perfekte måten å gi uteplassen din en ekstra dimensjon og gjøre den til et enda mer behagelig sted å tilbringe tiden. Som en ledende leverandør av pergolaer i Norge, er Pergolux stolt av å ha levert en av våre mest eksklusive og populære modeller, Skydance, til en hage som ble vist på TV2-programmet "Tid for Hage".

Det var en fantastisk opplevelse å være en del av dette populære programmet, og å se vår pergola-modell Skydance være med på å forvandle hagen til et fantastisk sted å være. Vi var begeistret for å se at Skydance virkelig var kronen på verket som gjorde denne hagen komplett. Skydance er en pergolamodell som er både stilig og funksjonell, og som virkelig kan ta en uteplass til nye høyder.

Som et firma er vi opptatt av å tilby våre kunder de beste produktene og tjenestene, og det var derfor ekstra hyggelig å se hvordan Skydance pergolaen kunne gi en uteplass den ekstra stilige touchen. Vi er stolte over å ha blitt valgt som leverandør av pergolaer til dette prosjektet, og håper at det kan inspirere flere til å vurdere en pergola som en del av sin uteplass.

PERGOLUX Pergola Skydance på tid for hage

Til slutt vil vi takke TV2 og "Tid for Hage" for å gi oss muligheten til å vise frem vår flotte pergola-modell Skydance. Vi ser frem til å fortsette å levere pergolaer av høy kvalitet til kunder over hele Norge, og til å hjelpe folk med å skape uteplasser de virkelig kan trives i.


#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 8.995 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 38.000 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 21.700 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Sundream S1
fra 46.700 kr