Lamellpergola på 3x4 meter - en populær trend

Lamellpergola på 3x4 meter - en populær trend

De lange dagene kommer tilbake, varme solstråler viser seg og alt tyder på at vi vil tilbringe mer tid utendørs. For de som har sin egen hage, kan de forbedre den med en lamell-pergola på 3x4 meter. På denne måten kan du gjøre de vakre timene du tilbringer utendørs enda mer elegant!

Men hva bør du vite før du kjøper en pergola? Og hva er de spesielle funksjonene til modeller med lameller? Hos PERGOLUX kan du lære alt om pergolaer!

Dette gjør pergolaer så populære!

En overdekket pergola har flere fordeler. Den gjør det mulig for deg å sitte koselig i hagen din i all slags vær. Enten det er for avslappende øyeblikk alene eller sammen med venner og familie - pergolaer er absolutte høydepunkter for utendørsområdet. Følgende grunner taler for deres popularitet:

  • Privatliv
  • Beskyttelse mot vind og vær
  • Stilfull utforming av utendørsområdet

Lamell-pergolaer med dimensjonene 3x4 meter er spesielt populære for tiden. Men hva gjør dem så populære?

Dette er grunnen til at lamell-pergolaer med målene 3x4 meter er så trendy!

Ved kjøp av pergolaer har du forskjellige valgmuligheter. En av disse er en lamellpergola som er svært populær. En pergola med et lamelltak på 3x4 meter har vist seg å være spesielt attraktiv.

Først og fremst kan en lamellpergola på 3x4 meter lede vann og nedbør bort. PERGOLUX-pergolaen kan tåle en snølast på opptil 60 kg/m2, og for PERGOLUX-pergolaen Skydance er dette til og med opptil 150 kg/m2! Slik oppstår det ikke for mye trykk på taket. Belastning fra nedbør kan påvirke stabiliteten til pergolaen negativt, men et lamelltak forhindrer dette.

Lamellpergolaen på 3x4 meter fra PERGOLUX er konstruert slik at du kan tilbringe tid utendørs selv i styrtregn. En ideell drenering gjør at du og hagemøblene dine ikke blir våte under pergolataket.

Videre er størrelsen det som taler for en lamellpergola på 3x4 meter. Målene regnes som ideelle for å skape tilstrekkelig dekket plass i hagen. Dermed passer pergolaen godt inn i uteplassen din, tar ikke opp for mye plass, men gir deg muligheten til å sette ut forskjellige hagemøbler. Det er også slik at en lamellpergola på 3x4 meter er langt mer praktisk enn mindre modeller. Hvis du har en stor hage, anbefaler vi modeller med minst 3x4 meters størrelse

Nyt en annen fordel med en lamellpergola på 3x4 meter: Beskytt deg mot sterke solstråler og nysgjerrige blikk! Med en skjermvegg holder du ikke bare farlige UV-stråler unna om sommeren, men oppnår også høy grad av privatliv. Slik kan du slappe av utendørs!

Lamellpergola på 3x4 meter - finn den riktige størrelsen

Hvis du akkurat har begynt å planlegge uteplassen din, bør du grundig tenke på størrelsen på din lamellpergola. Målene 3x4 meter har vist seg å være fornuftige i de fleste tilfeller. Du kan sjekke om disse dimensjonene også passer for deg i ditt individuelle tilfelle ved å følge disse trinnene:

  • Tegn alt som skal være under pergolaen, inkludert sofaer, solsenger, bord og andre hagemøbler.
  • Bruk skalaen 1:20. Et kvadrat på rutepapir som er 10 cm vil representere 2 meter i virkeligheten.
  • Legg til ekstra 30 centimeter for å ha rom for å bevege stoler rundt.

Hvis du fortsatt ikke er helt sikker på om en lamellpergola på 3x4 meter passer for deg, kan du enkelt kontakte PERGOLUX! Vi er tilgjengelige på chat hver dag fra kl. 08:00 til 22:00 og tilbyr også videotelefon for å kunne gi live råd til våre kunder i hagen deres. Vi hjelper deg gjerne med å finne riktig modell og tilbehør.

Slik finner du den passende lamellpergolaen på 3x4 meter

For å kunne nyte fordelene med en lamellpergola på 3x4 meter fullt ut, bør du ta hensyn til noen faktorer når du kjøper en. Ikke alle modeller på markedet er likeverdige.

Vær alltid oppmerksom på høy kvalitet når du kjøper en pergola. Vi hos PERGOLUX bruker utvalgte og solide materialer og legger vekt på nøyaktig bearbeiding. På denne måten kan vi tilby deg produkter av høy kvalitet med høy stabilitet.

Din lamellpergola på 3x4 meter bør være vanntett og stabil. Tross alt er en pergola ment å kunne brukes utendørs, uansett værforhold. Så når du velger din lamellpergola på 3x4 meter, bør du sørge for at den er garantert vanntett. Dette vil beskytte hagemøblene dine fra å bli våte og slitt, og sikre at både du og gjestene dine kan holde deg tørr under pergolataket.

Lamellpergola på 3x4 meter fra PERGOLUX

Som profesjonell innenfor pergolaer, har vi hos PERGOLUX god kunnskap om hva som er viktig å tenke på når du kjøper en. Vi vil gjerne hjelpe deg med vår ekspertise slik at du kan ta riktig beslutning. Vi bryr oss om å finne en lamellpergola på 3x4 meter som passer nøyaktig til dine behov, slik at du kan nyte produktet i lang tid.

Hvis du har spørsmål eller ønsker en grundig kjøpsrådgivning om lamellpergolaer på 3x4 meter, nøl ikke med å kontakte oss! Enten det er via chat, telefon, eller FaceTime - vi vil gjerne snakke med deg personlig for å kunne løse din forespørsel på en individuell måte!


#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 8.995 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 38.000 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 21.700 kr
PERGOLUX Screen S2
fra 12.400 kr