Hva er forskjellen mellom PERGOLUX og andre leverandører?

Pergolux pergola med spilevegg og lyslenke i solnedgangen

Hvorfor PERGOLUX?

Har du noen gang tenkt "hva er forskjellen mellom PERGOLUX og andre leverandører?" Da er du ikke alene, og det finnes mye på markedet. PERGOLUX er et kvalitetsmerke designet og utviklet i Norge. Produkter som leveres av PERGOLUX er av høy kvalitet og med unike detaljer setter de et lekkert preg på uteplasser over hele landet. Å være kunde av Pergolux skal være en fornøyelse. Vi er tilgjengelig på chat alle hverdager 08-21 og helger 09-21. På telefon og e-post er vi også raske med tilbakemeldinger. Vi ønsker at det alltid skal være lett for våre kjære kunder å få kontakt med oss. Er det noe vi ELSKER, så er det å hjelpe nettopp dere!🤩 Men, hva er forskjellen mellom Pergolux og andre leverandører?

Forskjellen mellom PERGOLUX og andre leverandører

Vi vet at markedet vrimler av pergolaer som blir tilbudt i ulike kvaliteter og priser. Er du litt forvirret og usikker etter å ha lest om alle de forskjellige typene markedet tilbyr, så er du ikke alene. Du er ganske normal - vi vet godt at pergolaene rundtom kan se noen lunde like ut ved første øyekast. For å gi en klarere forståelse og opplyse om verdien du får ved å velge en PERGOLUX pergola, vil vi trekke frem noen betydningsfulle forskjeller. Så hva er forskjellen mellom PERGOLUX og andre leverandører i prisklassen? 

Utviklet og designet i Norge

I samarbeid med vårt søsterselskap uteDESIGN, har vi utviklet og designet den pergolaen vi ser som den absolutt beste i sin prisklasse. En PERGOLUX pergola skal ikke være som en hvilken som helst annen pergola. I utviklingen av produktet er det derfor noen vesentlige egenskaper som har vært helt sentralt å prioritere. Kvalitet, stilrent design og enkel montering. Norske ingeniører har gått gjennom alle detaljene av PERGOLUX pergolaen, for å utviklet det beste produktet i prisklassen. Robust og utviklet for norske forhold, materialer av høy kvalitet og et stilrent design, gjør pergolaen til et smykke på uteplassen.

Større dimensjoner

PERGOLUX skal være best på pergola i Norge i sin klasse. Vi har derfor kjøpt og testet andre pergolaer på markedet, for å se om det er noe som kunne gjøres enda bedre på PERGOLUX pergolaen. Dermed har vi utviklet et produkt som utpreges av en særegen kvalitet, et stilrent design og enkel montering. Vi har større dimensjoner enn flere andre, som gir en mer robust konstruksjon. PERGOLUX pergola trenger heller ikke hjørnebraketter, som er synlige braketter som skaper et mindre pent uttrykk i hvert av hjørnene.

På PERGOLUX pergola er det forsterkede lameller som strekker seg over hele taket fremfor et todelt tak som krever to sveiver. Vi har kun èn sveiv til vårt tak og den er plassert på siden av pergolaen ved søylen. I mange andre tilfeller er det to sveiver på midten, som da også stenger for utsikt. Lamelltaket fra PERGOLUX trenger ikke å deles i to, da lamellene på pergolaen er svært sterke.

Enkel montering

Vi har forenklet prosessene med å montere pergolaen. Blant annet har vi en “kliks” løsning for lamellene, og braketter for screens. Sammen med pergolaen medfølger det en god og beskrivende monteringsveiledning. På vår monteringsvideo kan du også se hvilke enkle steg monteringen gjøres etter.

Vi vet at mange ofte vurderer andre pergolaer i prisklassen opp mot pergola fra PERGOLUX. Det vi erfarer gang på gang er at kunder ender opp med å investere i en pergola fra PERGOLUX. En investering er noe som skal vare, og utbyttet skal være godt. Med en Pergolux pergola får du et kvalitetsprodukt utviklet for norske forhold, som utstråler et særegent preg med pene detaljer.

Pergolux pergola ute på mørk sommerkveld

Erfaring fra våre kunder

Hva er forskjellen mellom PERGOLUX og andre leverandører? Denne veiledningen har trukket frem flere viktige egenskaper som er en stor fordel å være opplyst om. I Pergolux er vi svært stolte av produktene våre. Vi vet at vi leverer produkter av høy kvalitet og at PERGOLUX er et varemerke som utstråler dette. På samme måte føler vi oss priviligert som får oppfylle så mange nordmenn sine drømmer om pergola på uteplassen. Det skaper magiske stunder! Bruksmulighetene på uteplassen øker og pergolaen danner en sone med en stemningsfull atmosfære. 

Vi setter stor pris på hver enkelt av våre kjære kunder. Som kunde hos PERGOLUX skal du oppleve tilgjengelige og engasjerte konsulenter og veiledere. Vi strekker oss langt for å hjelpe den enkelte best mulig og kunne yte ekstraordinær kundeservice for deg. Derfor er vi også online i chat alle hverdager 08-21 og helger 09-21. Dette vet vi at våre kunder setter pris på og vi ELSKER å hjelpe!😍 Les gjerne noen av våre kunders tilbakemeldinger.


#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 8.995 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 38.000 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 21.700 kr
PERGOLUX Screen S2
fra 12.400 kr