3 gode grunner til å investere i en pergola nå

3 gode grunner til å investere i en pergola nå

Det finnes mange gode grunner til å investere i en pergola på høsten! I dette korte innlegget kan du lese om våre 3 favorittgrunner til å investere nå 👇

1. Kort leveringstid

PERGOLUX Pergola rask levering

Pergolux har hatt braksuksess i sommer! På få måneder har vi solgt flere hundre pergolaer i Norge til glede for nordmenn landet rundt. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og det er tydelig at våre fornøyde kunder har anbefalt oss videre. Forespørselen ble så massiv at lageret vårt ble fort tomt, og flere ivrige kunder måtte vente i flere måneder før de kunne nyte sin uteplass.

Etter å ha vært utsolgt i flere måneder har vi endelig fått produkter på lager igjen, klar for utlevering. Bestiller du nå, kan du få din pergola på plass og ferdig montert på bare få noen få dager! (klikk her for å gå til kampanjesiden)

2. Mye utesesong igjen

PERGOLUX høststemning

Høsten er en fantastisk årstid å bruke terrassen på. Tilbring høsten under en pergola og forleng utesesongen. Ta med deg tekoppen og et teppe ut og kos deg med de vakre høstfargene rundt deg. Kanskje vil du tenne på levende lys eller se på solnedgangen med din kjære? Så romantisk det kan bli!

Vi har også det perfekte ekstrautstyret for å få mest ut av din uteplass:

  • Screens er utmerket både mot vind- og solskjerming
  • Glassvegger gir en lun atmosfære unansett vær
  • Varmelampe sørger for en behagelig og deilig temperatur
  • Stormsikring - Alle vår pergolaer levert fra mai 2022 blir levert med ekstra stormsikringsplater. Utviklet spesifikt med tanke på norske høststormer.

3. Bli klar for våren 2023!

PERGOLUX Gjør deg klar til våren

Bli klar for neste vår, og for hver finværsdag som kommer frem til den! Når våren banker på igjen 1. mars, kan du ha alt klart med både en robust pergola og utemøbler.

I år ble vi utsolgt på rekordtid og allerede i februar var vi utsolgt for flere modeller. Ønsker du å få din uteplass klar til våren 2023 er det derfor smart å være tidlig ute og investere nå.

BONUS! Ekstra god service og oppfølging i høst!

PERGOLUX Service i høstI løpet av sommeren har vi utvidet PERGOLUX-teamet med flere dyktige medarbeidere. Vi er online hver eneste dag kl. 08-21 og sitter klar for å hjelpe deg unasett hva du lurer på. Snakk med oss via chatten nede i høyre hjørne ↘

 


Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen
fra 4.499 kr Normal pris 8.995 kr Spar 50%
Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola
fra 28.729 kr Normal pris 38.300 kr Spar 25%
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
Salg
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger
fra 18.239 kr Normal pris 21.450 kr Spar 15%
Salg
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola Sundream
fra 34.999 kr Normal pris 46.700 kr Spar 25%