Hvorfor standardstørrelser på pergola?

3x3 pergolux pergola standardstørrelse hvit

Når du planlegger hvordan du skal utvikle uteplassen din, er det noen momenter som er naturlig å tenke gjennom. En av tingene er hvor mye plass du ønsker å bruke på de ulike elementene. Når du vurderer hvilken pergola størrelse som passer best til din uteplass, er det nyttig å vite hvorfor standardmål på pergola er et smart valg.

Hvit pergolux pergola over utemøbler på terrassen
Antrasitt pergolux pergola på hytten

Kortere leveringstid

En pergola fra PERGOLUX kommer i fire standardmål. De mest populære størrelsene på markedet og som de fleste velger, er 3x3, 3x4, 4x4 og 4x6. En av de store fordelene du får ved å velge standardmål på pergola, er leveringstiden. Ved bestilling av spesialmål tilpasset nøyaktig din uteplass, må du forvente mye lengre prosesser. Det tar mye ekstra tid når en pergola skal lages etter kundens egne mål. Selve produksjonen av produktet tar tid når det ikke er standardisert. I tillegg innebærer det at det ikke er en vare som leverandør har liggende på lager.

En skreddersøm vil samtidig raskt binde deg til å betale for produktet når pergolaen er produsert. Bestillingen blir dermed bindende selv før produktet er sendt fra lager. PERGOLUX leverer derfor smarte løsninger med standardmål på pergola i de mest populære størrelsene. Det er også gode tilpasningsmuligheter her, hvor du kan kappe ene langsiden ned til ønsket lengde. Dette gjør at pergolaen kan være lagervare og leveringstiden blir betydelig kortere.

PERGOLUX pergola 3x3

Den minste størrelsen på 3x3 gir en kvadratisk innramming som passer til små uteplasser og hjørner. Den er sjarmerende og passer ypperlig dersom du ikke har behov for mer enn et kafebord og et par stoler under.

svart pergolux pergola med lamelltak montert på hytten

PERGOLUX pergola 3x4

3x4 modellen er rektangulær og gir dermed et annet uttrykk. Den gir mer plass til flere møbler som kan brukes til hyggelige måltider med familie og venner. Det er kanskje nettopp derfor den er bestselgeren blant de fire størrelsene.

antrasitt pergolux pergola over utemøbler på terrassen

PERGOLUX pergola 4x4

4x4 modellen er vår mellomstore modell. Ønsker du en romslig pergola som samtidig ikke er for stor, kan 4x4 modellen være den perfekte størrelsen for deg! 

3x4 pergolux pergola på terrassen

PERGOLUX pergola 4x6

Er du så heldig å ha plass til 4x6 modellen, får du fantastiske muligheter til å invitere større besøk til fest og fine sammenkomster. Denne modellen gir et stort område dekket med lamelltak, hvor du også kan åpne et av takene mens det andre står lukket.

4x6 pergolux pergola
https://www.youtube.com/watch?v=PH6FubRxHRs

Sparer deg for kostnader

Skreddersøm er dyrt

Når du velger standardmål på pergola, sparer du mye penger av flere årsaker. En pergola som produseres på skreddersydde mål innebærer svært høye kostnader. Det er først og fremst kostbart når pergolaen skal produseres tilpasset den enkelte uteplass. Samtidig krever slike løsninger ofte at verifiserte montører må ta seg av monteringen. Dette er ofte en stor del av kostnaden ved skreddersydde pergolaer.

Enklere montering

En pergola fra PERGOLUX kan enkelt monteres selv. Pergolaen er utviklet for at du ikke trenger erfaring før du gjennomfører monteringen. Det medfølger en beskrivende monteringsveiledning og vi har forklarende monteringsvideoer tilgjengelig for deg. Slik sparer du deg raskt mange tusen. Dersom du ønsker hjelp til montering, kan du likevel kontakte dyktige montører fra LE-Prosjekt som kan gjennomføre monteringen for deg.

Pergolux pergola inntil trehytte ved gressplen

#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 8.995 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 38.000 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 21.700 kr
PERGOLUX Screen S2
fra 12.400 kr