Pergola inspirasjon 2022

3x4 pergolux pergola antrasitt med hengelys og spilevegg

Med en pergola kan du skape det spesielle rommet på din uteplass. La oss inspirere deg som planlegger en pergola til uteområdet!

Livet med pergola - inspirasjon til uteplassen

Livet med pergola på uteplassen gir mange muligheter. Hvor du plasserer pergolaen, hvordan den ser ut og hvordan du innreder den vil påvirke hvor mye og hvordan du bruker din uteplass. Punktene under kan være verdt å tenke over når du skal gå til innkjøp av din neste pergola.

3x3 pergola antrasitt på terrasse foran vindu
3x4 pergola antrasitt med spilevegg, screen og hengelys

Én pergola til alle anledninger

Pergola kan brukes i forskjellige sammenhenger. Du kan bruke pergolaen til egentid, bare du og favorittforfatteren din, eller dine egne tanker og en nydelig utsikt utover fjorden. Vi mener at det er viktig å bruke tid på seg selv, samtidig vil vi påstå at pergolaen er aller best når den deles med flere. PERGOLUX pergola er skapt for familien. Her kan du enten sitte med din kjære over et glass vin og fundere på livets store og små spørsmål, eller samle hele husholdningen til hverdagslig familiekos. Har du små eller større barn, kan pergolaen gjerne brukes av barna når de får venner på besøk. Dekk også til barnebursdag og flytt selskapet ut! 

3x4 pergola antrasitt bursdag
3x4 pergola antrasitt på terrasse med utsikt over innsjø

Hjemme, på hytta eller på sommerhuset

En pergola egner seg overalt hvor du ønsker å bruke mer tid ute. Den kan være et praktisk område for et avbrekk fra hverdagens gjøremål og plikter. Den er også et fint tilskudd til hytta eller sommerhuset hvis du vil få enda mer ro og koble helt ut. Flere av våre kunder elsker å sitte under sin PERGOLUX pergola så mye at de har bestilt ett pergola tak til terrassen hjemme - og ett til å ha på hytta! 

3x4 pergola antrasitt ved hytte i skogen

En pergola med riktig tilbehør 

Pergola på uteplassen gir stor glede de dagene det regner eller er sterk sol. Ønsker du bedre skjerming mot været, kan vi anbefale spilevegger, screens eller skyveglass. Les artikkelen pergola med vegger for å lettere velge riktige vegger for dine behov. 

Sett prikken over i’en med varmelampe eller en grill som kan fungere som bålpanne - begge produkter vil kunne gi fin stemning og ekstra varme på kjølige kvelder.

3x4 pergola antrasitt med hengelys over dekket bord
Pergolux cortenstål grill med mat og vin

Smak og behag - Hvordan blir DIN pergola?

Det finnes mange størrelser og farger på pergola i det norske markedet. Vi har valgt å satse på de fargene som appellerer til de fleste og som passer til norske hus. Vi har utviklet Norges mest populære pergola i de mest etterspurte størrelsene.

Du kan bestille vår pergola i følgende størrelser:

  • 3x3 meter
  • 3x4 meter
  • 4x4 meter
  • 4x6 meter

Du kan bestille vår pergola i følgende farger: 

  • Hvit 9016
  • Antrasitt grå RAL 7016

Ta uteplassen din til et nytt nivå med PERGOLUX pergola. Pergola inspirasjon 2022!

 https://www.youtube.com/watch?v=eTDx6xIYsCU&t=1s

 


Salg
PERGOLUX Pergola
fra 30.999 kr Normal pris 38.300 kr Spar 7.301 kr
Salg
PERGOLUX Screen
fra 8.089 kr Normal pris 8.995 kr Spar 906 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
Salg
PERGOLUX Glassvegger
fra 18.239 kr Normal pris 21.450 kr Spar 3.211 kr
Pergolux Pergola liggende spilevegg med liggende spiler med koselig dekorasjon
Spilevegg precut
fra 11.000 kr