Pergola-design - moderne uttrykk for hage og terrasse

Pergola-design - moderne uttrykk for hage og terrasse

Utformingen av utendørsområdet ditt er en grunnleggende del av moderne hagearkitektur. I denne sammenhengen spiller pergolaer, spesielt de med moderne pergola-design, en sentral rolle. De utvider ikke bare boarealet ditt, men fungerer også som et estetisk blikkfang og gir beskyttelse mot elementene. Moderne pergola-design gir deg mange muligheter, enten det er minimalistisk utformet, overdådig dekorert i boho-stil eller klassisk elegant. Skap din utendørsdrøm i samsvar med dine personlige preferanser.

Pergola-typer - Mangfold for enhver smak

Oppdag den fascinerende verden av pergola-design og la deg inspirere. Forestill deg å sitte under en pergola med lamelltak og føle de varme solstrålene mykt mot huden din. Du kan enkelt justere taket for å få akkurat riktig mengde skygge og skape en behagelig atmosfære. Uansett om du ønsker å lene deg tilbake og slappe av eller invitere venner og familie til en koselig kveld utendørs, gir disse pergola-typene deg perfekt fleksibilitet.

Pergola Sundream: Komfort og estetikk

Hva med PERGOLUX Pergola Sundream? Forestill deg følgende bilde: Du kjenner en behagelig bris mens du sitter i skyggen og nyter en kjølig drikke. Med den motoriserte lamelløsningen kan du tilpasse pergolaen etter dine ønsker. På den måten skaper du en perfekt atmosfære der du kan nyte naturen og selskapet med dine kjære til fulle. Dette pergola-designet forener komfort og atmosfære.

Skydance Pergola: Eleganse og stil

Hvis du er en fan av moderne pergola-design, vil PERGOLUX Pergola Skydance begeistre deg. Det minimalistiske utseendet smelter sømløst inn i ulike omgivelser og gir utendørsområdet ditt et snev av eleganse og stil. Du vil bli begeistret over den enkle skjønnheten i dette pergola-designet og transformere utendørsområdet ditt til en moderne oase.

Crystal Utestue: Natur og hygge

Hvis du ønsker å kunne bruke pergolaen din uten kompromisser året rundt, er PERGOLUX Crystal utestue det ideelle valget for deg. Dette utestuedesignet med glassvegger, gir deg beskyttelse mot vind, regn og kulde, samtidig som du fortsatt kan nyte skjønnheten i naturen rundt deg. Skap deg et hyggelig rom der du kan oppleve årstidene på nært hold, samtidig som du er varm og beskyttet.

Crystal glass-tak: Uendelig vidde

Hvis du søker å oppnå åpenhet og eleganse, er PERGOLUX Crystal glass-tak det perfekte valget. Du kan sitte under det transparente glass-taket og nyte den ubegrensede utsikten mot himmelen og omgivelsene dine. Denne typen tak-design skaper en innbydende atmosfære samtidig som den setter en arkitektonisk standard. Hvis du ønsker å imponere gjestene dine, er dette glasstaket noe for deg.

Visuelle høydepunkter i pergola-design

En pergola gir ikke bare funksjonelle fordeler, men imponerer også visuelt. Den gir en moderne aksent som forvandler hagen eller terrassen din til et inspirerende paradis. Her er noen måter du kan gjøre pergola-designet ditt til et virkelig høydepunkt:

En atmosfære å drømme om

Lys spiller en avgjørende rolle i å skape et atmosfærisk pergola-design. Bruk PERGOLUX LED-striper for å forvandle pergolaen din til en stemningsfull eventyrverden. Integrer lanterner og lykter langs pergolaens bjelker for å skape en subtil, varm glød. Legg til henge- eller solcellelamper for å skape en magisk touch av eleganse. Med riktig belysning kan du transformere pergolaen din til et sted der drømmer blir virkelighet.

Leken mellom lys og skygge

Enda et fascinerende element i pergola-design er skyggespill. Det myke spillet mellom lys og skygge skaper en fortryllende atmosfære som appellerer til dine sanser. Ved å bruke smart plasserte dekorasjoner, som planter eller skulpturer, kan du skape fascinerende skyggemønstre som gjør din pergola til et unikt kunstverk. Det er som en levende installasjon som endrer seg gjennom dagen og tilbyr uendelige visuelle stimuli.

Den grønne oasen

Å integrere planter i pergola-designet gir utendørsområdet ditt en naturlig og levende atmosfære. Ved å la klatreplanter vokse langs pergolaens bjelker eller plassere blomsterarrangementer på en smart måte, skaper du en grønn oase. Plantene fungerer ikke bare som visuelle høydepunkter. På varme dager gir de skygge og skaper et behagelig mikroklima. Ved å kombinere natur og design blir pergolaen din et harmonisk tilfluktssted som gir en innbydende skjønnhet og friskhet.

Tilbehør for det perfekte pergola-designet

Det riktige tilbehøret kan gjøre pergoladesignet komplett, og gi uteområdet den siste finishen. Pergolatilbehør er ikke bare funksjonelt, men også estetisk innbydende. Det kan forsterke skjønnheten og komforten til pergolaen.  Screens og glassvegger gir beskyttelse og privatliv. Spilevegger i tre og integrerte varmelamper kompletterer pergolaen og skaper en koselig atmosfære. Det rette tilbehøret forvandler din pergola til et unikt og personlig tilfluktsted.

Screens: Balanse mellom lys og privatliv

Integrer nedtrekkbare screens på sideveggene av pergolaen din som sol- og innsynsbeskyttelse. Ved å integrere disse trinnløst justerbare tekstildukene, vil de i stor grad forbedre pergola-designet ditt og skape en hyggelig atmosfære.

Glassvegger: En kombinasjon av beskyttelse og åpenhet

Glassvegger er den ideelle tillegget til ditt pergola-design for å skape en harmonisk forbindelse mellom innendørs og utendørs område. De gir deg beskyttelse mot vind, regn og kulde, samtidig som du kan nyte en uforstyrret utsikt over omgivelsene dine. Ved å integrere glassvegger blir pergolaen din et beskyttet tilfluktssted som likevel gir deg følelsen av åpenhet og frihet.

Spilevegg i tre: Naturlig preg og diskret beskyttelse

Med en PERGOLUX spilevegg i tre, gir du pergolaen din et naturlig og rustikt preg som løfter pergola-designet ditt. Trespilene skaper en varm og innbydende atmosfære. Oppdag den perfekte balansen mellom estetikk og funksjonalitet med en spilevegg i tre, som fullfører pergola-designet ditt.

Skap verdier - Pergola-design som en investering i utendørsområdet ditt

Omskap utendørsområdet ditt til ditt helt private paradis med et moderne pergola-design. Invester i en pergola som forbedrer livskvaliteten din og lar deg tilbringe mer tid utendørs. Skap en oase av avslapning, sosialt samvær og inspirasjon. Utnytt de mangfoldige mulighetene i pergola-designet for å forvandle hagen, terrassen eller takterrassen din til et sted du kan glede deg over å bruke hele året. La deg inspirere og gjør utendørsområdet ditt til et virkelig høydepunkt!


#farge_antrasitt
PERGOLUX Screen S1
fra 8.995 kr
#farge_antrasitt
PERGOLUX Pergola S1
fra 38.000 kr
Pergolux varmelampe i antrasitt
PERGOLUX Varmelampe
3.600 kr
#variant_skyveglass-uten-ramme
PERGOLUX Glassvegger S1
fra 21.700 kr
PERGOLUX Screen S2
fra 12.400 kr