3 gode grunner til å investere i en pergola nå

1. Kort leveringstid

PERGOLUX Pergola rask levering

Pergolux har hatt braksuksess i sommer! På få måneder har vi solgt flere hundre pergolaer i Norge til glede for nordmenn landet rundt. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og det er tydelig at våre fornøyde kunder har anbefalt oss videre. Forespørselen ble så massiv at lageret vårt ble fort tomt, og flere ivrige kunder måtte vente i flere måneder før de kunne nyte sin uteplass.

Etter å ha vært utsolgt i flere måneder har vi endelig fått proukter på lager igjen, klar for utlevering. Bestiller du nå, kan du få din pergola på plass og ferdig montert på bare få noen få dager! (klikk her for å gå til kampajesiden)

2. Mye utesesong igjen

PERGOLUX høststemning

Høsten er en fantastisk årstid å bruke terrassen på. Tilbring høsten under en pergola og forleng utesesongen. Ta med deg tekoppen og et teppe ut og kos deg med de vakre høstfargene rundt deg. Kanskje vil du tenne på levende lys eller se på solnedgangen med din kjære? Så romantisk det kan bli!

Vi har også det perfekte ekstrautstyret for å få mest ut av din uteplass:

  • Screens er utmerket både mot vind- og solskjerming
  • Glassvegger gir en lun atmosfære unasett vær
  • Varmelampe sørger for en behagelig og deilig tempereatur
  • Stormsikring - Alle vår pergolaer levert fra mai 2022 blir levert med ekstra stormsikringsplater. Utviklet spesifikt med tanke på norske høststormer.

3. Bli klar for våren 2023!

PERGOLUX Gjør deg klar til våren

Bli klar for neste vår, og for hver finværsdag som kommer frem til den! Når våren banker på igjen 1. mars, kan du ha alt klart med både en robust pergola og utemøbler.

I år ble vi utsolgt på rekordtid og allerede i februar var vi utsolgt for flere modeller. Ønsker du å få din uteplass klar til våren 2023 er det derfor smart å være tidlig ute og investere nå.

BONUS! Ekstra god service og oppfølging i høst!

PERGOLUX Service i høstI løpet av sommeren har vi utvidet PERGOLUX-teamet med flere dyktige medarbeidere. I tillegg til at du kan utnytte bedre kapasitet hos vår service-avdeling. Vi er online hver eneste dag kl. 08-22 og sitter klar for å hjelpe deg unasett hva du lurer på. Snakk med oss via chatten nede i høyre hjørne ↘