Pergolux
lamelltak-pergolux-pergola

Hvorfor standardstørrelser på pergola

Hvorfor leverer vi pergola på standardmål?

Når du planlegger hvordan du skal utvikle uteplassen din, er det noen momenter som er naturlig å tenke gjennom. En av tingene er hvor mye plass du ønsker å bruke på de ulike elementene. Når du vurderer hvilken pergola størrelse som passer best til din uteplass, er det nyttig å vite hvorfor standardmål på pergola er et smart valg.

Kortere leveringstid

En pergola fra Pergolux kommer i tre standardmål. De mest populære størrelsene på markedet og som de fleste velger, er 3×3, 3×4 og 4×6. En av de store fordelene du får ved å velge standardmål på pergola, er leveringstiden. Ved bestilling av spesialmål tilpasset nøyaktig din uteplass, må du forvente mye lengre prosesser. Det tar mye ekstra tid når en pergola skal lages etter kundens egne mål. Selve produksjonen av produktet tar tid når det ikke er standardisert. I tillegg innebærer det at det ikke er en vare som leverandør har liggende på lager.

En skreddersøm vil samtidig raskt binde deg til å betale for produktet når pergolaen er produsert. Bestillingen blir dermed bindende selv før produktet er sendt fra lager. Pergolux leverer derfor smarte løsninger med standardmål på pergola i de mest populære størrelsene. Det er også gode tilpasningsmuligheter her, hvor du kan kappe ene langsiden ned til ønsket lengde. Dette gjør at pergolaen kan være lagervare og leveringstiden blir betydelig kortere.

Pergolux pergola 3×3

Den minste størrelsen på 3×3 gir en kvadratisk innramming som passer til små uteplasser og hjørner. Den er sjarmerende og passer ypperlig dersom du ikke har behov for mer enn et kafebord og et par stoler under.

pergola 3x3 modell hvorfor standardmål på pergola

Pergolux pergola 3×4

3×4 modellen er rektangulær og gir dermed et annet uttrykk. Den gir mer plass til flere møbler som kan brukes til hyggelige måltider med familie og venner. Det er kanskje nettopp derfor den er bestselgeren blant de tre størrelsene.

Pergolux pergola 4×6

Er du så heldig å ha plass til 4×6 modellen, får du fantastiske muligheter til å invitere større besøk til fest og fine sammenkomster. Denne modellen gir et stort område dekket med lamelltak, hvor du også kan åpne et av takene mens det andre står lukket.

Sparer deg for kostnader

Skreddersøm er dyrt

Når du velger standardmål på pergola, sparer du mye penger av flere årsaker. En pergola som produseres på skreddersydde mål innebærer svært høye kostnader. Det er først og fremst kostbart når pergolaen skal produseres tilpasset den enkelte uteplass. Samtidig krever slike løsninger ofte at verifiserte montører må ta seg av monteringen. Dette er ofte en stor del av kostnaden ved skreddersydde pergolaer.

Enklere montering

En pergola fra Pergolux kan enkelt monteres selv. Pergolaen er utviklet for at du ikke trenger erfaring før du gjennomfører monteringen. Det medfølger en beskrivende monteringsveiledning og vi har forklarende monteringsvideoer tilgjengelig for deg. Slik sparer du deg raskt mange tusen. Dersom du ønsker hjelp til montering, kan du likevel kontakte dyktige montører fra LE-Prosjekt som kan gjennomføre monteringen for deg.

standardmål på pergola
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Pergolux pergola spilevegg

Få gratis inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen!

Få inspirasjon, smarte hage-tips og knallgode tilbud på nye produkter rett i innboksen.

Pergolux popum img.