Pergolux
Pergolux pergola spilevegg

Pergola inspirasjon

Med en pergola kan du skape det spesielle rommet på din uteplass. La oss inspirere deg som planlegger en pergola til uteområdet!

Livet med pergola – inspirasjon til uteplassen

Livet med pergola på uteplassen gir mange muligheter. Hvor du plasserer pergolaen, hvordan den ser ut og hvordan du innreder den vil påvirke hvor mye og hvordan du bruker din uteplass. Punktene under kan være verdt å tenke over når du skal gå til innkjøp av din neste pergola. 

Én pergola til alle anledninger

Pergola kan brukes i forskjellige sammenhenger. Du kan bruke pergolaen til egentid, bare du og favorittforfatteren din, eller dine egne tanker og en nydelig utsikt utover fjorden. Vi mener at det er viktig å bruke tid på seg selv, samtidig vil vi påstå at pergolaen er aller best når den deles med flere. Pergolux pergola er skapt for familien. Her kan du enten sitte med din kjære over et glass vin og fundere på livets store og små spørsmål, eller samle hele husholdningen til hverdagslig familiekos. Har du små eller større barn, kan pergolaen gjerne brukes av barna når de får venner på besøk. Dekk også til barnebursdag og flytt selskapet ut! 

Hjemme, på hytta eller på sommerhuset

En pergola egner seg overalt hvor du ønsker å bruke mer tid ute. Den kan være et praktisk område for et avbrekk fra hverdagens gjøremål og plikter. Den er også et fint tilskudd til hytta eller sommerhuset hvis du vil få enda mer ro og koble helt ut. Flere av våre kunder elsker å sitte under sin Pergolux pergola så mye at de har bestilt ett pergolatak til terrassen hjemme – og ett til å ha på hytta! 

pergola inspirasjon pergolux pergola

En pergola med riktig tilbehør 

Pergola på uteplassen gir stor glede de dagene det regner eller er sterk sol. Ønsker du bedre skjerming mot været, kan vi anbefale spilevegger, screens  eller skyveglass. Les artikkelen pergola med vegger for å lettere velge riktige vegger for dine behov. 

Sett prikken over i’en med varmelampe eller en grill som kan fungere som bålpanne – begge produkter vil kunne gi fin stemning og ekstra varme på kjølige kvelder.

Smak og behag – Hvordan blir DIN pergola?

Det finnes mange størrelser og farger på pergola i det norske markedet. Vi har valgt å satse på de fargene som appellerer til de fleste og som passer til norske hus. Vi har utviklet Norges mest populære pergola i de mest etterspurte størrelsene.

Du kan bestille vår pergola i følgende størrelser:

  • 3*3 meter
  • 3*4 meter
  • 4*6 meter

Du kan bestille vår pergola i følgende farger: 

  • Hvit 9016
  • Antrasitt grå RAL 7016
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Pergolux pergola spilevegg

Få gratis inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen!

Få inspirasjon, smarte hage-tips og knallgode tilbud på nye produkter rett i innboksen.

Pergolux popum img.