Pergolux
Pergolux Pergola Høstsalg

5 gode grunner til at du bør kjøpe Pergolux Pergola akkurat NÅ

Tenker du at fordi sommeren er over, at tiden er kommet for å krype inn i huset og gå i dvale? 

Da kan du tro om igjen! 
Høsten og vinteren er nemlig det beste tidspunktet for å anskaffe en pergola fra Pergolux! 

Her kommer 5 gode grunner til hvorfor du bør skaffe deg en Pergolux Pergola akkurat i høst og vinter:

1. Kort leveringstid

Pergolux har hatt braksuksess i sommer! På få måneder har vi solgt flere hundre pergolaer i Norge til glede for nordmenn landet rundt. Tilbakemeldingene har vært svært positive, og det er tydelig at våre fornøyde kunder har anbefalt oss videre. Forespørselen ble så massiv at lageret vårt ble fort tomt, og flere ivrige kunder måtte vente i to måneder før de kunne nyte sin uteplass under terrassetaket. 

Vi har nå skjønt at Pergolux pergola er et produkt som treffer godt hos det norske folk. Vi har derfor tatt inn enda flere på lager, og produktene står klare til utlevering. Bestiller du nå, kan du få din pergola på plass og ferdig montert på bare få dager! 

Pergolux pergola på terrasse med hagemøbler

2. Mye utesesong igjen

Høsten og vinteren er en fantastisk årstid å bruke terrassen på. Tilbring de magiske mørkekveldene under en pergola og forleng utesesongen. Ta med deg tekoppen og et teppe ut og kos deg med de vakre høstfargene rundt deg. Snødekte trær og gater gir også en spesiell beroligelse hvor du kan nyte den friske vinterluften mens du ser utover hvitt landskap. Kanskje vil du tenne noen levende lys eller se på solnedgangen med din kjære? Så romantisk det kan bli!

Er du opptatt av å lage en hyggelig stemning hvor du skal sitte? Da setter du nok pris på tips til hvordan å skape den lune atmosfæren under pergolaen og vi anbefaler å lese om tilbehør i neste punkt.

3. Pergolux Pergola er utmerket for høst- og vintersesongen

Vi har det ekstrautstyret du trenger for å få mest ut av høsten og vinteren på din uteplass. Screens på sidene tar bort den skarpe ettermiddagssolen og skjermer for vind. Sammen med en spilevegg kan du få et stilig uttrykk med en lun atmosfære. Begynner du å fryse på kveldene? Den fine Pergolux varmelampen vil sørge for en behagelig temperatur på kjølige kvelder. Hent ut det du eier av tepper og lykter og få frem den magiske stemningen som blir ekstra sterk når det mørkner ute.

4. Ekstra god service og oppfølging i høst og vinter

I løpet av sommeren har vi i Pergolux brukt ressurser på å oppgradere servicetjenestene ytterligere. I tillegg til at du kan utnytte bedre kapasitet hos vår service-avdeling, kan vi nå tilby gratis videomøte med våre kompetente veiledere. Her kan du spørre oss om råd og innspill til din uteplass. I Pergolux brenner vi for at flere skal få oppnå drømmene for uteplassen sin og vi gleder oss stort over å hjelpe deg!

Pergolux ansatte klare for å hjelpe kunder

5. Klar for neste sesong

Ha pergolaen din klart på uteplassen når våren og solstrålene titter frem! I tillegg til å ha fått stort utbytte av pergolaen på stemningsfulle høst- og vinterkvelder, gir også våren og sommeren herlige muligheter med en pergola på plass.

Når du allerede har montert opp pergolaen og våren nærmer seg, vil det gå kjapt å hente frem resten av hagemøblene, puter og vårlig pynt. Slik kan du fornøyd innta den unike sonen din mens naboen klør seg i hodet over hvor han skal begynne med planleggingen av uteplassen. Sett i gang tidligst mulig og du får flest fordeler!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on telegram
Telegram
Share on pinterest
Pinterest
Pergolux pergola spilevegg

Få gratis inspirasjon og gode tilbud rett i innboksen!

Få inspirasjon, smarte hage-tips og knallgode tilbud på nye produkter rett i innboksen.

Pergolux popum img.