Cyber Week!

Kos deg under din PERGOLUX denne sesongen. Skap uforglemmelige minner sammen med familien. Tilbudet avsluttes ved søndag!
Grønt vær ikon. Sol, regn, snø og skyer
For norske forhold

Alle våre produkter er designet og utviklet i Norge for norske værharde forhold.

Grønt transport ikon med lastebil
Gratis levering til døren

Gratis levering til døren på alle ordre over 10.000kr.

Grønt ikon med chatbobble og hjerte
Online hver dag fra 08-21

Vi er online hver dag fra 08-21. Vi elsker å hjelpe!

Nr. 1 pergola i norge

PERGOLUX Pergola

Kjøp nå →

Nyhet!

PERGOLUX Sundream

Kjøp nå →

Ta det til neste nivå

PERGOLUX Skydance

Kjøp nå →

Nyhet!

PERGOLUX Crystal

Kjøp nå →

❤️ KUNDEHISTORIE

"Familietid er veldig høyt prioritert"

Spill av video

Vanlige spørsmål og svar

Hos oss kan du velge mellom å betale med kort, delbetale eller betale med faktura. Ved hjelp av Klarna kan du også utsette betalingen opp til 30 dager, helt kostnadsfritt.

Når vi har produkter på lager tar det kun 5-14 dager til du har produktet hjemme hos deg.

Leveringssiden vil vi holde deg informert om våre estimerte leveringstider. Siden vil bli oppdatert regelmessig for å gjenspeile den nåværende statusen for leveringen din.

PERGOLUX pergola kommer i standardstørrelsene 3x3m, 3x4m, 4x4m og 4x6m. Ønsker du en annen størrelse enn dette kan pergolaen også enkelt spesialtilpasses.

Tilpasning av høyde:

Bruk egnet sag og kapp søylene til riktig høyde. Deretter må du borre 4 nye hull til søylefoten. Når søylene er kappet anbefaler vi at enden hvor det har vært kappet dekkes til med silikon eller lakk.

Tilpasning av bredde:

Ønsker du å tilpasse bredden på pergolaen kan dette gjøres i lengderetning. Lamellene er plassert per 12cm og du kan derfor enkelt kappe bjelkene mellom hver av lamellene. Når bjelken er kappet må du også kappe en skinne i toppen og takrennene i samme lengde.

En pergola er tradisjonelt sett en frittstående konstruksjon dekket av vegetasjon og slyngplanter. I moderne tid brukes ordet “pergola” mer fritt og en pergola beskrives gjerne som en konstruksjon bestående av fire søyler med bjelker på toppen.

I de fleste land er en pergola noe som hovedsakelig blir benyttet for solskjerming. I Norge er solskjerming en viktig årsak for å investere i en pergola, men med norsk vær og temperatur er beskyttelse mot regn og vind også viktige faktorer.